Kueen – nominerad till Svenska Designpriset 2015

Skrivit av Karoline Lenhult, 2 september, 2015

 Kueen – nominerad till Svenska Designpriset 2015 i kategorin Identitet/Förpackning för sina exklusiva scarfaskar.

Exklusiva produkter bör alltid förpackas därefter. Karoline Lenhult, designer och grundare till Kueen, saknade ett helhetsperspektiv vid köp av lyxiga accessoarer, särskilt scarfar. Därför kom Kueen att handla om en helhet.

”Varje del i Kueens koncept är något du skall bli förälskad i, spara och använda. Det är hållbarhet för oss. Varje scarf från Kueen kommer alltid i en unik ask tillsammans med en specialdesignad galge. Asken kan du använda som förvaring eller inredningsdetalj i ditt hem, en vacker och unik förpackning är alltid, precis som en scarf, pricken över i:et”

 

Om Svenska Designpriset

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation. Tävlingen arrangeras av Batteri Kommunikation AB. Den 14 september startar omröstningen på www.designpriset.se. Vinnaren presenteras den 8 oktober under prisutdelningen på Gothia Towers i Göteborg.

SvDePr-rgbUtskrift

 

Kategori: Nyhet

Tillbaka till toppen