Om Kueen.

Kueen grundares 2014 av formgivaren Karoline Lenhult som har arbetat som designer under tio års tid med olika typer av uppdrag. Drömmen om att starta ett eget varumärke har alltid funnits där som en stark drivkraft. Viljan att skapa något vackert och hållbart med passion resulterade tillslut i varumärket Kueen.

Kueen handlar om passion, skönhet och mod. Kärleken till det vackra, till mönster, till att berätta historier och om att våga.

Kueen handlar om en helhet. Varje scarf från Kueen kommer alltid i en unik ask. Du kan förvara din scarf i den eller något annat du tycker om. I asken hittar du också en galge till din scarf. Häng upp den på en fin krok på väggen eller i din garderob. Scarfen håller sig alltid slät och fin när det är dags att sätta på sig den. En scarf från Kueen är designad så du får olika utseende beroende på hur du viker den. Vi kallar det 4 Sides To Every Story™. Det betyder att du med en enda scarf kan skapa olika uttryck.

Välkommen till vår värld av mönster och historier.

"Min drivkraft är passion. Därför berättar mönstren i varje kollektion om något jag har förälskat mig i. En historia, en plats, en person, en händelse, en känsla, om något vackert. Jag älskar det vackra. Och för mig kan en vacker scarf vara pricken över i:et, det där lilla extra. Kanske är det den som förstärker en redan färgstark personlighet. Kanske framhäver den något man är stolt över. Kanske gömmer den något som någon annan inte får se. Kanske är det den som uttrycker det där något för den som annars inte vågar. Det är vackert att våga uttrycka sig. På alla sätt. Men det krävs ett visst mått av mod för att våga. Därför älskar jag mod. Särskilt modiga kvinnor.  Alla kvinnor är värda att betraktas som drottningar." 

-Karoline Lenhult, grundare & designer Kueen.